De zonnebrillen uit ‘Emily in Paris’, bij YOU & EYE

Ben jij ook zo’n fan van ‘Emily in Paris? Dan heb ik goed nieuws voor je: YOU & EYE krijgt de zonnebrillen!

Na enig speurwerk ben ik er achter gekomen dat veel van de brillen die Emily draagt in de serie van het Griekse merk ‘Zeus + Dione’ zijn. En toen ik dat eenmaal wist…

Emily in Paris bij YOU & EYE

De feestelijke introductie is op 20 november. Mét champagne, uiteraard!

Als je er bij wilt zijn, om als eerste te kunnen kiezen uit deze en andere nieuwe zonnebrillen, moet je wel een tijdsslot reserveren. Dat kan onder aan de pagina.

Lees verder onder de foto’s.

Naast de zonnebrillen van Zeus + Dione, die door Emily in Paris gedragen worden, ziet een geheel nieuw concept die dag haar levenslicht:

Je kunt geheel zelf jouw unieke zonnebril gaan samenstellen.

Hoe gaat dat in z’n werk? Simpel:

Je kiest een montuur, vervolgens selecteer je jouw favoriete kleur glazen en terwijl jij geniet van een glas champagne – koffie, thee of water mag natuurlijk ook – slijp ik de glazen voor je in.

15 minuten later is jouw unieke zonnebril voor je klaar, voor €195,-.

Hiervoor heb ik een schitterende, lekker uitgesproken collectie van een jonge Spaanse ontwerpster ingekocht. Zij durft tenminste buiten de gangbare paden te treden met haar kleurrijke en soms lekkere oversized monturen. Natuurlijk zijn ook wat rustiger kleuren verkrijgbaar.

Ontwerpster van Life Loft

Lees verder onder de foto’s.

Als je glazen op sterkte nodig hebt, duurt het ongeveer een week. Je betaalt dan vanaf €50,- extra. Voor multifocale glazen betaal je vanaf €200,- extra.

Liever een bril uit deze collectie met gewone glazen? Dan betaal je vanaf €75,- extra voor enkelvoudige glazen. Of vanaf 250,- voor multifocale glazen. 

De feestelijke introductie is op

zondag 20 november, van 12:00 tot 18:00 uur. 

Om er zeker van te zijn dat het niet te druk wordt, wil ik je vragen jouw komst te reserveren. Dat kan hieronder.