De filosofie achter een goede bril.

Een bril is veel meer dan een hulpmiddel om beter te zien. In de eerste plaats is het een verlengstuk van iemands karakter en persoonlijkheid. Edwin Sluis, oprichter van YOU & EYE

Volgens die filosofie opende ik in november 2013 YOU & EYE. Mijn doel: jou matchen met de beste bril en de juiste glazen. Dat doe ik door vooral veel tijd voor je te nemen.

Terwijl we brillen passen, praten we over van alles en nog wat. Voor mij is dit belangrijk om zo doende jouw persoonlijkheid te doorgronden. Dáár moet immers die bril bij passen. Dat is veel belangrijker dan de regeltjes die iedereen wel kent; bij zo-en-zo’n gezicht hoort zo-en-zo’n bril…

Edwin van YOU & EYE

De brillen die je hier bij YOU & EYE zult vinden, komen stuk voor stuk van zelfstandige ontwerpers en fabrikanten. Met hen deel ik mijn filosofie. Ik tref ze op de internationale optiek beurzen, zoals de Silmo in Parijs of de Mido in Milaan. Net als de rest van mijn ‘optiek familie’; opticiens en vertegenwoordigers en ontwerpers waar ik mijn passie mee deel. Dit is mijn netwerk waaruit ik put om voor jou de mooiste brillen te vinden. Brillen die je niet snel elders op een plank zult zien liggen.

Nieuwsgierig geworden? Wil je eens met me filosoferen over de perfecte bril? Bel me gerust voor een afspraak of maak een afspraak via de website. Uiteraard is de afspraak geheel vrijblijvend en inclusief goede koffie of thee.

Ik zie je graag.

Edwin Sluis

Op zoek naar de perfecte bril die past bij jouw persoonlijkheid?

NEEM CONTACT OP
YOU & EYE - Nieuwstraat 20 A - 4811 WV Breda - Nederland

© Concept en realisatie: EYEYEYE - YOU & EYE is een geregistreerd handelsmerk.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google