De reviews van YOU & EYE, van Google, Facebook en KlantenVertellen

Sinds 2021 maakt YOU & EYE gebruik van de diensten van Klantenvertellen. Die reviews vind je hier of door op de afbeelding te klikken.

De Facebook Reviews vind je hier.

De Google Reviews vind je hieronder.

reviews KlantenVertellen
EXCELLENT
23 reviews on
Suzie van Amelsvoort
Suzie van Amelsvoort
2021-01-04
Edwin heeft goed geluisterd naar mijn wensen en is verder gegaan met het zoeken naar de juiste sterkte dan andere opticiens hebben gedaan. Bedankt voor je tijd en geduld en wie weet kom ik binnenkort een leuk montuur uitzoeken!
Read more
elmar witte
elmar witte
2020-12-12
Zeer goed geholpen met passend advies, een opticien die weet hoe het hoort Kwamen voor 1 bril, de deur uit met 2.
Read more
annemiek meeuwissen
annemiek meeuwissen
2020-11-04
Edwin is een vakman pur sang! Hij neemt de tijd voor mij als klant en is een perfecte gastheer (ook in corona-tijd). Ook de service na aankoop van mijn bril heb ik als zeer prettig ervaren. Chapeau!
Read more
Bartjan Goverde
Bartjan Goverde
2020-08-08
Als je op zoek bent naar iets Exclusiefs, ga dan naar Edwin / YOU & EYE. Waar vind je tegenwoordig nog authentiek klantcontact (iemand die met je meedenkt en tijd voor je neemt)? Bij Edwin dus.
Read more
Raphael Kriek
Raphael Kriek
2020-02-17
Gave collectie monturen met mooie, aparte en bijzondere brillen. Maar dé reden om hier je volgende bril te kopen is de expertise en fantastische gastheerschap van Edwin. Zeker een aanrader.
Read more
daisy De Ridder
daisy De Ridder
2020-02-12
Wil je een goeie bril ? Ga dan langs bij You and Eye in Breda. Toegegeven, het is niet direct naast de deur voor mij (vanuit Sint-Katelijne-Waver een uurtje rijden zonder files), maar het loont absoluut de moeite. Edwin Sluis is super gepassioneerd en perfectionistisch op alle vlakken. Hier krijg je pas een persoonlijke behandeling en vooral deskundig advies. Welke bril past jou het best en waarom, welk glas is het meest geschikt voor jou etc. You and Eye heeft een mooie collectie kwalitatieve monturen, voor elk wat wils. Edwin, super merci voor mijn mooie bril. Hij zit goed, en vooral mijn zicht is veel comfortabeler dan al mijn andere brillen die ik in België heb gekocht. Ik zie er ook veel beter mee in ’t donker… Kortom, Ik ben er heel erg blij mee èn ook met jou als mijn opticien ! In de zomer kom ik er nog eentje halen… 😊
Read more
Shí Maria
Shí Maria
2020-01-06
So, I went for a new pair of glasses... I got more.... Visiting You&EYE, owned by Edwin Sluis is a great way to buy a pair of glasses. He knows how to make an appointment for choosing a pair of glasses into a whole experience. I got the full service, the patience-full measurements, (Yes, I am not an easy client, neither are my eyes), the brutal & honest ‘that does not suit your shape of face, at all’ opinion, the good cappuccino, the time to try like 27 pairs on, without giving you the nasty look or a sigh. A snapshot into his secret, not yet released collection, making you even more exited, the feeling that he is not just selling you a piece to make money, but an art to wear. I can go on and on about his outstanding service, from helping you choose a frame till delivering it. Or you can make an appointment with him and experience it by yourself... • Thanks Edje, my eyes and I are very happy 😎 • It’s true, friends don’t let friends wear ugly glasses... #nice #service #quality #support #smallbusinesses #spectacles #awesome #glasses
Read more
cheenox3
cheenox3
2019-10-09
Zeer goede service en goede kwaliteit
Read more
Spaans Subsidiemanagement
Spaans Subsidiemanagement
2019-05-20
Bij You&Eye ervaar je wat het verschil is tussen een bril en een echt goede bril die comfortabel draagt en kijkt. Edwin heeft een bijzonder oog voor welk montuur goed bij je past. In no time heeft hij precies dat montuur voor je uitgekozen waar je blij van wordt. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt! En dit is zeker niet mijn eerste bril... Voor Edwin's vakmanschap, creativiteit en serviceverlening rijd ik graag vanuit Waalwijk naar Breda.
Read more
Joep
Joep
2019-04-30
You & Eye is perfect voor als je eens een andere bril wilt. Daarnaast biedt de winkel.ouderwetse service. Dat heb ik ervaren toen mijn glazen te snel versleten waren. Ze werden zonder probleem vervangen. Complimenten en nogmaals dank daarvoor!
Read more

Klik hier om één van de verborgen vouchers van €50,- te claimen

YOU & EYE - Nieuwstraat 20 A - 4811 WV Breda - Nederland
Concept en realisatie: EYEYEYE - YOU & EYE is een geregistreerd handelsmerk.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google